Cztery poziomy gotowości produktów do wypieku

Poziom wypieku 1
Poziom 1:
TG, produkty surowe niewygarowane
  • Produkty zamrożone po uformowaniu ciasta
  • Czas przygotowania ok. 90 minut
  • Wymaga know-how i sprzętu
Odpowiednie dla piekarni.
Poziom wypieku 2
Poziom 2:
GTG, produkty surowe wygarowane
  • Produkty zamrożone po uformowaniu ciasta
  • Czas przygotowania ok. 90 minut
  • Wymaga know-how i sprzętu
Odpowiednie dla piekarni.
Poziom wypieku 3
Poziom 3:
HB, produkty półwypieczone
  • Produkty zamrożone po uformowaniu ciasta
  • Czas przygotowania ok. 90 minut
  • Wymaga know-how i sprzętu
Odpowiednie dla piekarni.
Poziom wypieku 4
Poziom 4:
FB, produkty wypieczone
  • Produkty zamrożone po uformowaniu ciasta
  • Czas przygotowania ok. 90 minut
  • Wymaga know-how i sprzętu
Odpowiednie dla piekarni.